Tweedehands kleding online

Tweedehands kleding online verkopen

Wie zijn of haar tweedehands kleding online wil verkopen, heeft tegenwoordig een behoorlijke keuze in de online verkoopkanalen. En niet alleen facebook of marktplaats zijn geschikt om jouw gebruikte kleding, schoenen of accessoires online te verkopen. Tegenwoordig zijn er marktplaatsen waar je na registratie gratis je tweedehands kleding kunt verkopen.  Hieronder geven we je een overzicht van de belangrijkste en grootste marktplaatsen. Als je je tweedehands merkkleding,vintagekleding of andere gebruikte dames-, heren-, kinder- of baby kleding gratis en online wilt verkopen.

Poppintags, online verkopen tweedehands kleding

Wie zijn tweedehands kleding snel en gratis wilt verkopen, moet zeker eens naar de marktplaats voor 2e hands kleding, Poppintags.nl kijken.
Poppintags is hét online platform voor het kopen én verkopen van goede tweedehands kleding, schoenen en accessoires. 10.000 personen hebben zich de afgelopen jaren bij Poppintags geregistreerd en het is een veilige en vertrouwde manier om je tweedehands kleding online en geheel gratis te kunnen verkopen.  Ook een ideaal platform om tweedehands merkkleding online te kopen.

Alles over Poppintags en het online verkopen en kopen van 2e hands kleding

United Wardrobe, internationale marktplaats tweedehands kleding

Ook United Wardrobe is een aantrekkelijke marktplaats om tweedehands kleding online te kunnen verkopen. Na registratie is het kinderspel om je gebruikte kleding schoenen en accessoires op United Wardrobe voor verkoop aan te bieden. De betaling gaat via een beveiligd systeem. Voor alle tweedehands kleding, ook voor de verkoop van online vintagekleding, kinderkleding en  babykleding. 

Het plaatsen van tweedehands kleding op United Wardrobe is geheel gratis. Bij verkoop ben je echter wel een vergoeding verschuldigd.  Dit staat er op de website van United Wardrobe±
Om ons netwerk te kunnen onderhouden zijn we genoodzaakt € 1.99 servicekosten (voor PayPal € 2,49) bij de koper te rekenen en 10% van de transactiesom van de verkoper te vragen. Deze kosten worden enkel gerekend wanneer een product verkocht wordt.
Kortom, als je je tweedehands kleding online via een professionele marktplaats wilt verkopen, is United Wardrobe zeker geschikt.  Er wordt echter wel een vergoeding per transactie gevraagd.  Het online kopen van tweedehands kleding is geheel gratis.

Rebelle, tweedehand kleding dames online verkopen


Tweedehands dameskleding online verkopen via Rebelle.

Je kunt op REBELLE uitsluitend originele tweedehands damesmode-artikelen voor de verkoop plaatsen. Behalve tweedehands kleding ook sieraden, accessoires, schoenen en tassen. Je betaalt bij een succescolle verkoop een provisie die varieert van 17 tot 33 %. Je kunt zelf je 2e hands dames merkkleding, schoenen, sieraden en accessoires online verkopen maar ook de specialisten van Rebelle hiervoor inschakelen. Voor deze service wordt een extra vergoeding gerekend.