Blog

vrijdag 19 januari 2018
Tweedehands kinder merkkleding
Tags: merkkleding, tweedehands kinderkledingbeurzen Nederland, tweedehands kinderkleding
Ook jouw kinderen kunnen merkkleding dragen.

Ook bij kinderen is merkkleding erg belangrijk voor "hun imago". Helaas kunnen niet alle ouders zich nieuwe merkkleding voor hun kinderen veroorloven of vinden dat niet verantwoord. Tweedehands merk kinderkleding is dan het antwoord. Want waarom zou je je kind merkkleding onthouden als het op een tweedehands kinderkleding beurs tegen een prikkie verkrijgbaar is?? Op deze website vind je een overzicht van de betere tweedehands kinderkleding beurzen in Nederland.

Kinderen worden soms zelf gepest om hun kleding.

Anno 2018 is het helaas nog steeds zo dat kinderen die niet mee kunnen met de trend, dure merkkleding en schoenen dragen om gezien te worden, gepest kunnen worden. Pesten is zoals we bijna wekelijks op tv horen, voor veel kinderen een drama. Vororal op school wordt er veel gepest. Gelukkig is de tegenwoordige tweedehands kinderkleding niet van nieuw te onderscheiden en kun jij je kinderen geen groter plezier doen dan deze op één van de vele kinderkleding beurzen te kopen. En nog een voordeel, je hoeft deze kleding ook niet op de groei te kopen. Als je zoon of dochter de kleding niet meer past, koop je gewoon weer nieuwe "tweedehands kleding". 

Zelf je tweedehands kinderkleding verkopen.

Heb je kinderkleding die je kinderen niet meer passen of dragen??  Bij de organisatie van de meeste 2e hands kinderkleding beurzen is het mogelijk om een standje of staanplaats te huren en daar je overtollige kleding ens schoenen te verkopen. Verdien je een leuk centje en maak je andere kinderen blij.
Written by: Webmaster on 08:25
No comments
vrijdag 15 september 2017
Gratis vermelding op tweedehands kledingbeurs.nl
Tags: gratis vermelding, kledingbeurzen Nederland, tweedehands kinderkleding, tweedehands kledingbeurs
Tweedehands kledingbeurzen in Nederland?

Gratis adverteren op de website tweedehands-kledingbeurs.nl.

Als je een tweedehands kledingbeurs of kledingruilbeurs in Nederland organiseert en je wilt meer bekendheid aan deze 2e hands beurs geven, heb je nu de mogelijkheid om jouw tweedehands kledingbeurs voor vermelding op deze website op te geven.
En we vermelden jouw 2e hands kledingbeurs helemaal gratis.  Het maakt niet uit of het om een tweedehands kinder- dames, heren of gemengde kledingbeurs gaat.
De enige voorwaarde voor gratis vermelding is dat het om een beurs in Nederland voor tweedehands kleding gaat. Zowel particuliere als commerciële initiatieven zijn welkom.

Hoe kan je jouw tweedehands kledingbeurs voor vermelding op deze site aanmelden?

Als jij wilt dat jouw tweedehands kledingbeurs of ruilbeus een succes wordt, meld je je nu via dit formulier aan. Vermeld wel je gegevens want als we vragen hebben over de beurs, moeten we je wel kunnen bereiken. Vermeld duidelijk de datum of data waarop de kledingbeurs gehouden wordt, de tijden, de exacte locatie en welk type 2e hands kledingbeurs het is.  Bijvoorbeeld tweedehands kinderkleding, vintage kleding of dameskleding. Is er een facebook pagina of website, vermeld die dan ook.

Veel plezier met de organisatie van jouw succesvolle tweedehands kledingbeurs!!
Written by: Webmaster on 14:25
No comments
woensdag 14 juni 2017
Vintage kleding
Tags: nieuwe vintage kleding, vintage kleding
Wie op zoek is naar vintage kleding kan deze kopen via een tweedehands kledingbeurs, een 2e hands kledingzaak, bij het Leger des Heils of een ander adres voor gebruikte kleding.

Het is natuurlijk ook mogelijk om nieuwe vintage kleding te kopen, bijvoorbeeld via vintagekledingwinkel.nl
daar vind je het grootste aanbond nieuwe en modieuze vintage kleding van Nederland.
Written by: Webmaster on 08:04
No comments
donderdag 27 april 2017
Tweedehands kledingbeurs 10 juni 2017 Goes nog plaatsen verkopers beschikbaar
Tags: 10 juni 2017, Goes, tweedehands kledingbeurs
Op zaterdag 10 juni wordt er een tweedehands kledingbeurs in het mooie centrum van Goes ( Zeeland ) georganiseerd. Er is plaats voor ongeveer 18 standhouders die daar hun goede, tweedehands kleding kunnen verkopen. Het aanbod tweedehands kleding zal bestaan uit 2e hands dameskleding, vintagekleding, kinderkleding en herenkleding.
De organisaties stelt kledingrekken met kledinghangers en tafels beschikbaar om de kleding te kunnen etaleren.

We zijn nog op zoek naar particulieren die op die datum hun gebruikte kleding willen verkopen.
De kosten bedragens slechts 20 euro, dit is inclusief een kledingrek en tafel.

Het unieke van deze 2e hands kledingbeurs in Goes is dat deze wordt gehouden in een mooi pand in de binnenstad van Goes.  Er wordt daarom veel publiek verwacht.  Een ideale kans als je garderobekasten te vol hangen, je bepaalde kleding niet meer draagt of deze niet meer past.

De toegang voor deze tweedehands kledingbeurs in Goes voor de bezoekers is geheel gratis. In de regionale media zal aandacht worden besteed aan deze bijzondere verkoopbeurs 2e hands kleding, schoenen en accessoires.  Informatie tweedehands kledingbeurs Goes 10-6-2017 vind je hier.
Written by: Webmaster on 15:32
No comments